Derfor skal du købe sommerhus i Norddjurs

Måske du står foran købet af et sommerhus eller altid har drømt om at få dit eget? Måske du føler, at du ikke kan finde det helt rette sted til dit sommerhus, så er Norddjurs sandsynligvis et sted for dig. Herunder vil vi inspirere og give dig et indblik i, hvad den skønne kommune Norddjurs byder på, og hvorfor du skal købe et sommerhus her!

Storslået natur

Først og fremmest er Norddjurs kendt for sin storslåede natur, og hvem har ikke det højest på listen, når vi kigger efter sommerhusområder. Det er nemlig for de fleste vigtigt, at der er skønne naturområder for hele familien, så både hyggelige cykelture og gåture kan finde sted. Der findes både gode ruter omkring søer, i skove, ad stier og på strandende i Norddjurs. For eksempel kan I tage en tur til Løvenhom skoven og besøge Langesø, mens I har hjemmesmurte madpakker med. Eller besøg Ramten Sø, mens du er med familien på weekendtur i sommerhuset. Derudover findes der et hav af skove i nærheden og i Djursland. Her er blot et lille udpluk – Grenaa Plantage, Katholm, Emmedsbo, Porsebakkerne, Lunden, Stenalt, Sostrup og Mejlgaard. læs mere om Norddjurs her og kommunens smukke naturoplevelser!

Strande i Norddjurs

De fleste sommerhusekøbere har også et krav om strande i nærheden og i relativ kort gåafstand. Og faktisk kan du finde dette i Norddjurs. Kommunen byder nemlig på mere end en 100 km lang kystlinje med masser af gode stier hertil. Du kan blandt andet nyde en solskinsdag ved Anholt Vesterstrand, Grenaa Strand, Gjerrild Nordstrand, Fjellerup Strand og mange flere!

Spændende aktiviteter og oplevelser i nærheden

Sidst men ikke mindst findes der mange aktiviteter til hele familien, hvis du vælger at købe sommerhus i Norddjurs. Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark, Mols Bjerge og Kattegatcentret er blot nogle af de mest populære seværdigheder, som du kan se frem til!