Gør børneværelset både sjovt og bæredygtigt

Gør børneværelset både sjovt og bæredygtigt

Både børn og voksne sætter pris på bløde materialer og høj kvalitet. Derfor er ægte pels den oplagte mulighed for at skabe et hjem fyldt med varme og nordisk charme. I denne blog kan du læse om, hvordan børneværelset kan gøres både sjovt og bæredygtigt med naturlige produkter fra NATURES Collection. 

Børn elsker pels!

Der er ingen tvivl om, at bløde og luksuriøse materialer som ægte pels og skind har vundet stor tilslutning gennem tiden, og det er med god grund. Med ægte pels kan man slappe endnu mere af, føle sig komfortabel på samme tid med, at det kan bringe nordisk charme helt ind i stuerne. Ikke kun voksne sætter pris på de naturlige materialer – det gør børn i den grad også! Derfor giver det pelsede univers på NATURES Collections hjemmeside alle muligheder for at skabe det helt perfekte børneværelse, der er både sjovt og bæredygtigt.  

Hvad gør naturlige materialer bæredygtige?

NATURES Collection arbejder udelukkende med 100% naturlige materialer, og det er der flere årsager til. Alle materialer er nemlig valgt med stor omhu for både dyrevelfærd og miljø. Eksempelvis kommer al deres lammeskind fra kødindustrien, da de pelsede materialer er et naturligt biprodukt til kødindustrien. I stedet for at lade det luksuriøse og helt fantastiske skind gå til spilde, så kan både du og din familie få stor fornøjelse ved at invitere naturen helt ind i hjemmet. 

Skab et kreativt univers med sjove pelspuder

En måde at inddrage naturen på børneværelset er ved at dekorere sengen med et hav af sjove og anderledes pelspuder med kreative former og sprudlende farver. Hos NATURES Collection finder du en stor kollektion med de blødeste puder i flere størrelser. Det kan kun gå godt. 

Iblandt deres udvalg findes eksempelvis en pude med form som en muslingeskal eller en lammeskindspude med form som en træstamme. Derudover er der dekorative puder, som i den grad kan tages i brug under leg, med en pyramide- eller en rund form. De kommer ligeledes i flere størrelser. Med en eller flere af disse fantastiske puder kan du i den grad gøre værelset sjovt!

Indret med et farverigt lammeskind

Ethvert barns drøm må da uden tvivl være et ægte lammeskind i yndlingsfarven. Hos NATURES Collection finder du et kæmpe udvalg af lammeskind, som kommer i naturlige farver, men nogle af skindene er farvebehandlede. Det giver mulighed for, at alle drømme kan gå i opfyldelse. Med et lammeskind hen over skrivebordsstolen kan de strenge timer med lektielæsning blive mere behagelige – ingen tvivl om det! 

En sej sækkestol

Ikke nok med at du kan finde alverdens pelspuder og lækre lammeskind, som gør sig godt på børneværelset, så kan du ikke undgå at falde over udvalget af imponerende sækkestole af bløde materialer. Med en sækkestol på børneværelset kan legen gøres endnu sjovere end nogensinde før! I en sådan sækkestol kan man både nyde en god lur eller en film, men det er også den perfekte siddeplads til et spil kort eller en god fortælling. 

Her kan du læse meget mere om sækkestolene fra NATURES Collection.

Dette var blot nogle af flere muligheder for at skabe et sjovt og bæredygtigt børneværelse med produkter fra NATURES Collection. Hop ind på deres hjemmeside og få endnu mere inspiration!