Heliumballoner bringer minder frem om barndommens lykke

Mange har nok et minde om dengang, de var til deres første børnefødselsdag eller i zoologisk have for første gang. Her fik man ofte stukket en snor i hånden, og fulgte man snoren op med øjnene, opdagede man måske til sin store forbløffelse en farverig, flyvende tiger. Heliumballoner er for mange indbegrebet af barndom og fest, og de kan efterhånden købes i alverdens butikker lige fra supermarkeder til onlineforhandlere.

Heliumballoner er utroligt alsidige i materiale, farver, former og størrelser, og det giver gode muligheder for at bruge ballonerne til lige netop den event, man er ved at planlægge. De mest kendte heliumballoner er selvfølgelig enten dem af latex eller folie. De kan både fås som klassiske, runde balloner og som tal, bogstaver og alverdens dyr. Fælles for dem alle er dog, at de svæver, når de fyldes med helium.

Heliumballoner som en festlig markør

På grund af heliumballoners utrolige alsidighed og store tilgængelighed eksisterer der også et væld af forskellige brugsmuligheder. Det er fortsat utroligt populært med heliumballoner udformet som tal, når vi fejrer nytår. De bruges også fortsat til at markere indgange til fester eller til at udpege rum som centrum for festen – så snart stuen fyldes med heliumballoner, ved man, at det er her, danseskoene skal flyve over gulvet.

Det er desuden blevet meget populært med heliumballoner, der har lys i selve ballonen. Det giver en utroligt atmosfærisk og meget speciel stemning til en fest, når lyset kommer fra hundredvis af flyvende balloner.

En tidløs klassiker, der overlever på grund af sin alsidige brug

Heliumballonerne er en fest-klassiker, og deres fortsatte popularitet skyldes i høj grad den måde, hvorpå ballonerne kan tilpasses nye situationer og fejringer. Samtidig med at trends spreder sig fra andre lande, finder heliumballonerne også nye brugsmuligheder.

Således er det blevet utroligt populært at bruge balloner til at afsløre kønnet på sit kommende barn, og her fungerer heliumballoner absolut optimalt. Vældet af farver og det, at de kan flyve, betyder, at man er garanteret en dramatisk afsløring, når fx et hav af balloner pludselig sættes fri fra en lukket kasse.

Balloner er dog ikke kun ment som pynt til fester eller events. Det er også blevet utrolig populært at sende heliumballoner som hilsner til sine venner og familie, ligesom man sender blomster eller chokolade med et bud. Igen kommer ballonernes alsidighed i spil, så man kan sende flyvende hilsner til både bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og fester, som man lyster. Det er en helt særlig gestus, der ofte huskes længe.