Hvad er bedst at efterisolere

Hvad er bedst at efterisolere når der tales om et hjem. Der er to grundlæggende steder der kan sættes ind når et hjem skal efterisoleres, det er hulmuren og loftet. Det kaldes for hulmursisolering og loftisolering. 

Hvad er bedst at efterisolere og hvad indebærer det

Efterisolering er noget der foretages efter en bolig er opført. Det er generelt ældre huse der bliver efterisoleret, for det er der du kan spare penge. Der er ikke nogle ældre huse der lever op til isoleringskravene i dag og de kommer heller ikke op i samme standard, som ved nybygget huse. Det er dog også grunden til at du skal efterisolere din bolig, for at give din bolig de bedste forudsætninger på længere sigt.

 

Ved efterisolering af din bolig koncentreres der om to områder, loftet og hulmuren. Forefindes der et brugbart isolering, bliver der blot lagt et ekstra lag isolering på det eksisterende isolering. Skulle det være tilfældet at hulmuren er isoleret, men det eksisterende isolering ikke længere er brugbart, fjernes dette og det nye isolering indblæses.

 

Ved efterisolering af hulmuren kommer du alle kuldebroerne til livs, der tit er et problem i ældre huse, specielt ved vinduer og indgangspartier.

Hvad gør efterisolering ved dit hus

Det virker måske underligt, men du vil mærke en klar forbedring allerede fra dag et, når dit hus er efterisoleret. Varmen vil blive fordelt bedre rundt i huset og du vil opleve en behagelig temperatur overalt i hjemmet. Rum eller vægge der tidligere var kolde, vil føles varme og trækken vil være forsvundet. Dit indeklima har i den grad fået en opgradering, som både dit hjem og familie har fortjent.

 

Udover den positive effekt du vil mærke på dit indeklima, så vil varmeregningen også være væsentligt mindre end før efterisoleringen. Her har du mulighed for at lægge penge til side, enten til nye hus forbedringer eller ferie til familien.