Sådan holder du varmen på terrassen

Temperaturen falder, men din trang til at bruge terrassen er stadig lige så stor. Derfor er det kun logisk at sørge for, at du kan holde varmen, mens du benytter terrassen under de kolde sæsoner. Her får du nogle gode tips til dette.

Opsæt en hængende terrassevarmer

Hvis du gerne vil tilføje varme til terrassen, så kan du benytte dig af en terrassevarmer. Dette er meget oplagt. Der er ligeledes mange forskellige slags terrassevarmere på markedet, som du kan få fingrene i. Klik her hvis du vil se et udvalg af terrassevarmere, som kan opsættes, så de er hængende over terrassen.

Hav en masse tæpper til rådighed

Tæpper har til enhver tid din ryg, når du skal holde varmen. Derfor gælder det bare om at komme frem med tæpperne på terrassen, så de kan tages aktivt i brug, hver gang der skal tilbringes en hyggelig stund ude i haven.

Kombinerer du tæpperne med den hængende terrassevarmer, kan du virkelig skrue op for den lune vinterhygge.

Tilføj en elektrisk pejs til terrassen

Du kan også vælge at tilføje en anden varmekilde til din terrasse. Her er der blandt andet tale om en pejs. Disse behøves nemlig ikke kun bruges indendørs. Du kan bare finde et godt sted for pejsen på terrassen, så denne kan optændes efter behov.

Hvis du gerne lige vil gøre miljøet en tjeneste, så kan du vælge at købe en elektrisk pejs til terrassen. Dermed sørger du for, at du ikke kommer til at overbelaste klimaet for meget, når du skal holde på varmen.

Hav ordentlig beklædning på

Det kan godt være, at du har tændt for den hængende terrassevarmer eller den elektriske pejs, men det betyder ikke, at kulden ikke kan være stærk. Derfor er det vigtigt, at du også selv gør en indsats med dit tøjvalg, når du bevæger dig ud på terrassen i kulden.