Slip for et stresset program med arbejde, mad og træning

Hvis du har et hårdt træningsprogram og samtidig lever et almindeligt liv med arbejde eller skole, er det ikke sikkert, at du altid har tid til at få noget ordentlig mad i maven inden træning, for at du kan yde dit bedste. Det kan vise sig at være et problem, især hvis du meget gerne vil kunne yde, alt hvad du besidder.

Proteinbarer til erstatning af et måltid

Det er hverken nemt at nå at spise et komplet måltid inden træning eller rart at træne, når man kort forinden har fyldt maven med mad. Spiser du ikke, vil du formentlig komme ud for at mangle den energi, du skal bruge til at kunne yde maksimumkapacitet. Spiser du lige inden træningen, vil det føles ubehageligt og muligvis føre til hyppige toiletbesøg. Det er overhovedet ikke en optimal løsning. Det ideelle ville være, at du havde passende tid mellem arbejde/skole og træning, så du både kunne nå at spise og fordøje inden træning. Er det ikke en mulighed for dig, må du på jagt efter den bedste proteinbar. En proteinbar kan give dig de fornødne næringsstoffer, uden at du behøver proppe dig med store mængder mad. Dermed vil du ikke skulle bekymre dig om fordøjelsesprocessen under træningen, og du vil heller ikke mangle energien til at udføre træningen.

Proteinindhold

Det handler dog ikke bare om at finde en proteinbar og beslutte sig for, at den da garanteret er helt i orden og vil fungere, som du har brug for. Der skal være den rette mængde protein i, hvilket mange proteinbarer ikke lever op til. En del proteinbarer på markedet indeholder ikke nok protein til, at det vil have en reel effekt. Det er ærgerligt at bruge penge på dem regelmæssigt, hvis de ikke fungerer. Derfor er du nødt til at tjekke protein- og næringsindholdet, før du køber.