Filibabba sengetøj er både økologisk og bæredygtigt

Når man bliver forældre kan det virkelig komme bag på en hvor mange stofbleer, klude, tøj og ikke mindst sengetøj der skal til. Disse ting er så essentielle og baby bruger det enormt meget, og også tæt på den sarte hud, så man har heller ikke lyst til at gå ned på kvalitet og materialer. Derfor giver sengetøjet fra Filibabba enormt god mening at bruge, da sengetøjet både er økologisk, bæredygtigt og ikke mindst virkelig holdbart!

Filibabba er et dansk brand, der siden deres opstart har haft tårn høje standarder til deres produkter og ikke mindst produktionen heraf. Det betyder også at Filibabba er blevet GOTS-certificeret og du derfor kan være helt sikker på en bæredygtig og økologisk produktion. Det fine sengetøj har et enormt stilfuldt og tidløst design, der gør det til et sikkert hit i alle hjem! Filibabba sengetøj er det ideelle valg, for dig der leder efter slidstærkt sengetøj, der holder til de mange gange i vaskemaskinen og ikke mindst til dig der kun ønsker de bedste materialer til dit barns tekstiler.

Derfor skal du vælge GOTS-tekstiler

Alt sengetøj fra Filibabba er fremstillet af GOTS-certificeret materialer. Det betyder, at alt fra fremskaffelsen af materialer til produktionen og det færdige resultat af tekstilerne er fremstillet på en miljøvenlig og socialt ansvarlig måde. At et brand opnår denne certificering er en tydelig anerkendelse af deres store arbejde for at gøre deres til at verden bliver et bedre sted.

Listen med fordele ved GOTS-certificerede tekstiler er lang, men læs nogle af de vigtigste pointer her:

  • Global standard – GOTS står for Global Organic Textile Standard og er derved en verdensomspændende standard for økologiske fibre. Når en tekstil er blevet GOTS-certificeret består det af minimum 70% økologiske fibre og det indeholder naturligvis ikke stoffer der er skadelige for miljø og sundhed. Det er absolut ikke alle firmaer der kan blive GOTS-certificeret, for det er først og fremmest en dyr process og så skal de kunne leve op til en lang række enormt høje krav.
  • Økologi og bæredygtighed – Som nævnt er en GOTS-certificering et vidne om en høj kvalitet og produkter, der er fremstillet på en økologisk og bæredygtig måde. Det gælder naturligvis specielt selve tekstilerne, men faktisk også sådan noget som emballage. For at kunne blive certificeret skal al papir og pap der bliver brugt til pakning være genbrugspapir- og pap eller være FSC- eller PEFC-certificeret. Det viser tydeligt at denne certificering handler om meget mere end tekstiler.
  • Social ansvarlighed – Når man bliver GOTS-certificeret handler det om meget mere end tekstiler, bæredygtighed og økologi. Det handler også om at give alle der er involverede i fremstillingen ordentlige arbejdsvilkår. Derfor skal alle produktionsenheder overholde de sociale minimumskrav, der er baseret på de centrale normer i Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO).

Bæredygtighed, økologi og smukke designs

Filibabba er specielt kendt for deres enormt fine designs i smukke farver og mønstre, der helt sikkert vil falde i din smag. Det gælder specielt deres sengetøj, som du både kan finde med blomster, planeter, de klassiske luftballoner, men naturligvis også helt ensfarvede. Det giver dig mulighed for at forelske dig i lige netop det (eller de!) sengesæt som der passer ind i jeres hjem!

Når man som forældre køber sengetøj fra Filibabba kan du gøre det med helt ro i maven, for når tekstiler er GOTS-certificeret som de er hos Filibabba, kan du være helt sikker på, at de er bæredygtigt fremstillet, består af økologiske fibre og lever op til alle krav om anstændig fremskaffelse og produktion for både naturen og medarbejderne der fremstiller de fine produkter.