De bedste budget gulve

Trænger du til et nyt gulv eller har du bare lyst til forandring, men er budgettet knap så stort, så kan du her få et tip til, hvilke gulvtyper der er et godt valg på et begrænset budget. Hos FlotteGulve.dk har de et stort udvalg af gulve til billige priser, se deres hjemmeside.

Billige gulvtyper

Skal du finde et flot gulv til en god pris, så kan du med fordel starte med at kigge på gulvtypen laminatgulve.

Et laminatgulv er generelt et billigere valg end et trægulv, men samtidig er mange laminatgulve i dag så vellignende en gengivelse at et trægulv, at det kan være svært at se forskellen mellem et ægte trægulv og et laminatgulv. Derfor er laminatgulve også et godt bud, hvis budgettet ikke er så stort.

Også vinylgulv og ikke mindst klik vinyler er et godt bud på flotte gulve til en overkommelig pris.

Både Tæpper og klinker findes i mange forskellige prisklasser og det vil altid være muligt at finde et gulvtæppe eller en klinke til en billig pris.

Det kan også lade sig gøre, at finde et billigt trægulv, men her skal du være opmærksom på, at der ofte er en sammenhæng mellem pris og kvalitet, så et trægulv kan godt være for billigt.

Billigt nu – Dyrt i længden

Når emnet er prisen på et gulv, så kan man både se på prisen her og nu og prisen i det lange løb. Et nyt gulv er en investering for mange år ud i fremtiden, derfor er det billige valg her og nu heller ikke altid det billige valg i længden. Vælger du et meget billigt gulv her og nu, så kan gulvet meget vel have en mindre slidstyrke og en kortere garanti. Det kan betyde, at du er nødt til at skifte dit gulv tidligere end, hvis du investerer en smule mere her og nu og køber et gulv i en god kvalitet.

Restpartier

Et godt tip til, hvordan du både kan få en billig pris og en rigtig god kvalitet er at købe et restparti, her sparer du ofte rigtigt mange penge i forhold til, hvad du ellers ville skulle betale for gulvet.