Få stuen til at se større ud med spejle i indretningen

Det kan sommetider være en udfordring, hvis man har en stue, der ikke er særlig stor i sit hjem. Det kan nemlig hurtigt komme til at se lidt trangt ud, hvis man ikke er opmærksom på, hvordan man indretter den. Læs videre her for at finde ud af, hvordan du med spejle kan få stuen til at se større ud.

Spejle giver illusionen af et større rum

Der er mange gode grunde til at benytte spejle i sin indretning. For det første er det noget, som kan være enormt flot, og som ikke fylder så meget, da det ikke optager noget gulvplads. Derudover er spejle super gode at bruge i en stue, der ikke er særlig stor. Spejle kan nemlig være med til at give en illusion af, at stuen ser større ud, end den er.

Det kan derfor være en mulighed at overveje, om du skal have fat i nogle spejle, som du kan indrette din stue med. Det vil også være noget, som pynter rigtigt godt – ind DKs nok største udvalg af spejle online på spepjlbutikken.dk.

Vælg de rette spejle

Når du har besluttet dig for, at du vil findespejle til din stue, handler det sådan set bare om at finde dem, der passer bedst ind. Det kan være en fordel at vælge spejle, som er store, men ikke alt for store, hvis vægpladsen også er lidt trang i stuen. Det skal nemlig helst ikke optage hele væggen.

Du kan også overveje spejlets form – det behøver nemlig ikke være et firkantet spejl, som du vælger at hænge op i stuen. Det kunne også være et rundt eller asymmetrisk spejl, der er blevet meget populært, som du valgte. Dette er altså guiden til, hvordan du med spejle kan få din stue til at se større ud.