Vintage og unik indretning med disse råd

Black retro typewriter on a unique wooden desk, a mid-century modern chair and a renovated bookcase in a hipster home office interior. Real photo.

Hvis du er helt vild med det retro look når det kommer til indretning, er det uden tvivl også noget du har overvejet at inddrage i dit eget hjem. Det er super fed indretnings stil, som virkelig kan få en bolig til at se super flot ud.

Det kan dog være lidt, hvordan man lige opnår dette i sin bolig. Der er mange forskellige møbler og så videre man kan tilføje, for at boligen får dette vintageudseende. Det kunne for eksempel være nogle flotte og retro lamper – eventuelt LED lamper, så det sparer lidt på elregningen.

Find second-hand møbler

For at opnå et vintageudseende i sin bolig, kan det være en god ide at finde møbler og lignende inventar, som er second-hand. Du kan måske finde nogle super fede stole i genbrugen, som passer helt perfekt til spisebordet? I genbrugen kan du også finde rigtigt mange lamper, som er super flotte, og ikke noget, man kan finde i butikkerne.

Hvis du vælger at købe de nye møbler i genbrugen, vil det jo også være en del billigere, end hvis du skulle købe dem helt fra ny. Det kunne også være noget som en ny sofa, som du fandt second-hand.

Pynt og lignende dekoration

Når du først hat fået fat i møbler med et vintageudseende, er du allerede godt på vej. Møbler fylder jo trods alt en del i boligen, og det er derfor en stor del af indretningen. Du kan dog sagtens gøre endnu mere, for et vintageudseende til boligen. Det kunne for eksempel være noget som nogle retro plakater.

Disse kan du putte i flotte rammer, som du eventuelt også kan finde i en genbrugsbutik. Når du har hængt dem op, vil det uden tvivl gøre indretningen endnu mere vintage, unik og bare generelt super flot.