Spejlets rolle – lad det blive en del af din indretning

Vi ved alle godt, at et spejl – objektivt set – mest har et enkelt formål, og det er, at vi kan se vores eget spejlbillede. Hvad enten det er på vores badeværelse efter et bad, i vores entre inden vi forlader huset eller hos frisøren for at se, om det nu også ser godt ud i nakken.

I dag er vi vilde med spejle. Vi har dem alle og bruger dem alle. Og derfor har spejlet i dag også fået en helt anden rolle, hvor vi bruger det til at dekorere vores vægge og skabe nye rum, hvor især lyset og spejlingen af lys bliver muligt ved hjælp af ét eller flere spejle.

Alt fra små til store spejle

Det store udvalg af spejle hos wallshop.dk er et af de mange beviser på, at vi er vilde med spejle. De kommer i dag i alle størrelser og former. De har samtidig fået en helt ny rolle end bare at være praktiske. De er blevet en del af vores indretning, og de er derfor også med til at skabe den karakter, vi giver vores hjem, igennem den måde vi indretter os på.

I det helt store billede er vores valg af indretning med til at fortælle historier om os selv til andre, og netop derfor er det vigtigt at kende den påvirkning, både et mindre og et større spejl kan have i indretningen af vores eget hus.

Når spejlet kan skabe hele rummet

Spejlet har især fået en meget speciel rolle i det moderne skandinaviske hjem. Her bruger vi spejlet til at bryde med de hårde vægge og den minimalistiske stil. Spejlet skaber et helt nyt udtryk i rummet, som er helt unik for det enkelte rum. Rummet kan her også få forskellige udtryk – alt afhængig af hvilken lysmængde, der spejles.