Få mest muligt ud af dit lagerrum

lagerrum i depot

lagerrum i depotEr du ejer af et lagerrum, der godt kunne trænge til mere organisering? Lyder det som en drøm for dig at kunne gå ind i dit depotrum og vide, hvor tingene er placeret?

 

Du kan nu gøre denne drøm til virkelighed. Her har vi samlet nogle af de bedste råd, der guider dig til at udnytte dit lagerrum til fulde og få mest muligt ud af det.

 

Størrelsen på dit depotrum har betydning

Det er ikke altid muligt selv at bestemme, hvor stort dit depotrum skal være – ofte er det noget, der er bestemt på forhånd.

Men hvis du får muligheden for at vælge størrelsen, lyder tommelfingerreglen, at dit lagerrum samlet set skal udgøre en ⅓ af dit hjems areal. 

Tip: Du kan læse mere om lagerrum med kort binding her

Eksempel: hvis du bor i et hjem på 150 kvadratmeter, skal depotrummet hertil ideelt set være 50 kubikmeter.

Hvis du ikke har et særligt stort depotrum, er det dog stadigvæk muligt at udnytte det bedre med vores råd. Læs med her og se, hvad vi anbefaler.

 

Opstil dine ting på systematisk vis

For at få mest muligt ud af dit depotrum, er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan du stabler dine ting. En god stabling er med til at skabe god plads og ikke mindst organisering, så du får plads til flere ting og et bedre overblik over rummet.

Eksempelvis er det en god idé at placere de tunge genstande nederst, og ting, du bruger sjældent kan med fordel stilles bagerst i rummet.

 

Her er vores bedste råd til dig:

 

  • Skrøbelige ting skal stables højt op
  • Stil reoler samlet ind mod hinanden
  • Stil kommoder og reoler på højkant
  • Stil sofaer på højkant
  • Stabl stole oven på hinanden