Papkasser som fuldender dine behov

papkasser-raja-package-dog

Uanset om du ønsker at flytte hjem, kontor, sortere genstande til videresalg eller opbevaring, kan dit valg af store eller små papkasser være mere integreret i at nå din opgave, end du først troede. Som en førende B2B emballage leverandør bruger vi vores viden, ekspertise og udvalg af fremragende papkasser og andre emballageprodukter til at gøre livet lettere for dine kunder

Det omfattende sortiment hos RAJA omfatter emballagekasser, palle- og eksportkasser, postkasser og mange andre uovertrufne kasseløsninger, hvilket betyder, at du helt sikkert finder emballageprodukterne, der opfylder dine unikke krav.

Historien om pap

Selvom det er et velkendt koncept for os alle, er pap faktisk en generisk betegnelse, der refererer til mange forskellige former for papirprodukter. Fra pap, der bruges i kornkasser til matboard, der bruges til montering af kunstværker, er papprodukter typisk fremstillet af træ, der er stærkt pulpet, før det sendes til en papirmølle til slagtning og tørring. Variationer, såsom brug af forskellige træsorter, kan tilføjes under denne fremstillingsproces for at opnå forskellige funktioner og udseende i det endelige papprodukt. Uanset hvordan vi definerer og fremstiller pap, kan vi ikke benægte, hvor nyttigt det er. Faktisk er over 95% af varerne i Nordamerika pakket og transporteret i bølgepapkasser. Karton har længe været anerkendt som den ideelle emballageløsning på grund af dets lettere vægt, lette adgang og engangsbrug.

Papkasser til forsendelse og eksport

Papkasser, der bruges til forsendelse og eksport, skal være stærke, og et kompromis med kvaliteten vil kun betyde, at beskadigede eller ødelagte varer vil blive modtaget på din slutdestination. Med vores palle- og eksportkasser kan du dog finde kvalitetsbokse og pallestillager, der er bygget til at holde og til en rimelig pris. Vores emballagespecialister forstår, hvilke udfordringer du står overfor, når du sender til hjemmet eller til udlandet, og vores produkter er designet med disse spørgsmål for øje. Stød, pandehår og skrammer er almindelige under forsendelse og transit, men du behøver ikke at efterlade dine ejendele under hensyn til disse betingelser, uanset om du transporterer med jernbane, vej, sø eller luft.

Produkter fra Raja er holdbare, af høj kvalitet og tunge, og har gjort det muligt at pakke og flytte de varer, som din virksomhed holder så meget uden stress som muligt, og minimere risikoen for uheldige, men almindelige problemer som genstande og andre skader.