Hold ejendommen i topform

Uanset om du bor i et stort almennyttigt byggeri eller en lille opgang, er der opgaver med renholdning og vedligeholdelse, der skal ordnes. Er ejendommen af sidstnævnte slags, så er der måske tilknyttet en god, gammeldags vicevært, men ofte er både små og store opgaver lagt ud til et firma med medarbejdere, der kan tage sig af alt fra trappevask til vedligeholdelse af udendørs arealer. Vælger man det samme firma til al ejendomsservice, slipper man for kontakt med forskellige leverandør som for eksempel gartner, vinduespudser og rengøringsfirma.

Rent og pænt, ude som inde

For udlejere og ejendomsadministratorer kan det være en lettelse, at det er ét og samme firma, der fjerner ukrudt mellem fliserne, holder trapperne pæne og sørger for, at vinduerne er skinnende rene. Sidder du med ansvaret for en eller flere ejendomme i hovedstadsområdet, så er du måske allerede gået i gang med at lede efter Din Ejendomsservice København, der kan hjælpe med at holde opgange og fortov pæne og rene. Er du blot i markedet for Rengøring København, vil et ejendomsservice-firma også kunne tilbyde dette.

Til erhverv og bolig

Typisk vil en allround leverandør inden for ejendomsservice kunne tilbyde at tage sig af mange aspekter af rengøring og vedligeholde af både boligudlejningsejendomme og erhvervslejemål. Det betyder, at man har en fast leverandør, og dermed kun behøver ringe ét sted og kun behøver holde styr på fakturaer fra én leverandør. Ofte vil man kunne aftale en fast pris for en række aftalte opgaver, der løbende skal udføres. Det giver forudsigelighed og budgetsikkerhed, foruden en lettelse af administrationen. Ud over den løbende rengøring af fællesarealer, vil man kunne få samme firma til at udføre flytterengøring i forbindelse med fraflytning af lejemål, og hvis ejendommen har butiks- eller kontorlejemål, vil det være oplagt, at lejerne henvender sig til samme firma for at få tilbud på erhvervsrengøring.