Derfor bør du investere i Gnaversirenen

Hvis du bor i et hus, er der en chance for at du kan få besøg af uønskede skadedyr som f.eks. rotter, mus, mår og flagermus – og det er bestemt ikke noget, du ønsker. Det kan nemlig være risikabelt for både dit hus og din sundhed.

Rotter og mus bærer på mange sygdomme, og det er alle sammen sygdomme, som kan gøre os sengeliggende. Det eneste, det kræver for at blive syg, er faktisk, at du kommer i kontakt med noget, som rotten eller musen har været i kontakt med. Det er derfor yderst vigtigt, at du smider fødevarer ud, hvis du har mistanke om, at der har været mus eller rotter på besøg i dem – og vasker hænderne godt og grundigt bagefter. Mus og rotter er også glade for at ødelægge boligens inventar ved at tygge og gnave i stort set alle materialer. Det kan både være møbler, puder og betræk til isolering og ledninger. Det kan i værste fald føre til kortslutninger og brandfare.

Mår og flagermus er desværre heller ikke bedre gæster. Måren og flagermusen er nemlig meget larmende gæster – især om natten. Måren buldrer og brager rundt på loftet og kan også godt lige at kradse direkte ned i loftplader, imens flagermusen jagter føde om natten ved hjælp af dens ultralydskrig. Du er altså ikke i tvivl, når du har besøg af mår eller flagermus. Det slutter dog ikke med larmen. Mår og flagermus skaber også kraftige lugtgener i form af deres urin og ekskrementer over alt. Det er en ildelugtende stank, der minder om ammoniak. Måren tager derudover også gerne byttedyr med ind i ”sin” bolig og efterlader kadaverrester over alt, og det kan give endnu flere lugtgener i form af en rådden lugt, imens flagermusens afføring kan tiltrække endnu flere uønskede gæster i form af væggelus. Væggelus er endnu et skadedyr, der lever om natten, og de kan godt lige at kravle rundt i bl.a. sengetøj, puder og dyner, og de efterlader dig med røde mærker og irritationer fra bid.

Hvis du vil undgå alt dette, bør du investere i Gnaversirenen. Det er den eneste løsning, der rent faktisk kan sørge for at du slipper af med skadedyrene, uden at du står tilbage med en masse døde rotter gemt rundt omkring i boligen eller skadedyr, der hele tiden kommer tilbage. Det er også den bedste løsning til især flagermus, da den er et fredet dyr og ikke må skades. Det er en lille investering, hvis du gerne vil passe på din bolig, dit helbred, din nattesøvn og naturligvis din lugtesans. Du kan købe Gnaversirenen her: https://gnaversirenen.dk/.