Få mere plads i haven

Der er mange, der ikke kan forestille sig en hverdag uden en have. Her er der tale om den naturlige tilføjelse til et hjem og dermed de ekstra kvadratmeter, der især i de lunere måneder kan vise sig at være et kæmpe aktiv.

Når haven er så vigtig, er det også essentielt, at den lever op til vores drømme, ønsker og behov, og derfor kan det være, at den skal leve op til en række forskellige formål i din husstand – og det kræver plads.

Sådan kommer du af med stubbene

I en ældre have er det dog ikke altid plads, der er mest af.

Her kan der være blevet plantet træer, buske og blomster i løbet af rigtig mange år, disse kan have spredt sig, og det betyder, at du nu har en have fyldt med liv og flor, men uden så meget plads. Og netop derfor kan det være, at du har nogle træer, som du gerne vil af med, således du kan få mere plads i haven og dermed også rig mulighed for at udnytte den yderligere med hyggelige oaser, legestativer til børnene, bålsted eller noget helt andet.

Trænerne efterlader dog ofte genstridige stubbe, som det kan være svære at få bugt med.

Invester i en transportabel stubfræser

Derfor kan det for dig være en fordel at tage et kig på de muligheder, som der byder sig med en transportabel stubfræser. Her er der nemlig tale om en praktisk maskine, der gør det muligt for dig at få fræset dine stubbe ned og dermed helt væk, således de ikke tager plads i haven.

Nogle vælger at fræse deres stubbe helt væk, således der intet spor er tilbage af det væltede træ, mens andre gemmer dem og blandt andet bruger dem som hyggelige siddepladser omkring et bål eller små plateauer til krukker og potter.